A tagságról

Kiknek szól a VIP ZÓNA?
A VIP zóna azoknak való, akik szeretnének az ausztriai életről, a hivatali ügyintézésekről, és a munkakeresés-munkavállalás témakörről mélyrehatóbban informálódni.

Bár az ingyenes videóimban rengeteg hasznos információt osztok meg a fenti témakörökben, a közel 11 év alatt ausztriai környezetben szerzett tudásom munkaerő piaci,- és hivatali tudásom igazi „kincseit” csak a VIP ZÓNA tagjainak szánom.

Miért nem ingyenes?
Rengeteg információt adok ingyen a követőimnek a Face oldalamon, viszont a tudásom legjavát nem szeretném, ha mindenki megkapná. Azok az ügyfeleink, aki személyesen, vagy WhatsAppon keresnek fel tanácsadás céljából, szintén fizetnek a szakmai tanácsaimért, így velük szemben sem lenne etikus az ingyenesség. Ugyanakkor a cél nem a magas tagsági díj, hanem egy egymást támogató, pozitív, érdeklődő közösség kialakítása. Ezért a tagsági díj is inkább egy jelképes összeg, ami havonta esedékes. A részletekhez kattints ide! Tagsági díjak

Mindig lesznek új információk?
A mostani világ a folyamatos változásról szól.
Ezt lehet elfogadni, vagy nem elfogadni, de attól még tény marad.
 Az ausztriai környezet is változik, folyamatosan jelennek meg az új intézkedések, új szabályok.
A munkavállalás,- munkakeresés témakör egyébként is egy folyamatosan alakuló „massza”, hiszen a gazdasági folyamatok nagyon nagy hatással vannak a munkaerő piaci kínálatra, keresletre, és a cégek makro-és mikro környezetére, melyek a munkahelyeket adják.

Mit tartalmaz a VIP ZONE tagság?

A tagságod érvényességi ideje alatt:
– Az összes, eddig valaha elkészült VIP ZONE videót ( 100 felett)
– Az összes új VIP ZONE videót ( heti 1 új videó érkezik)
– Az összes eddigi VIP ZONE hanganyagot ( havi 2 új érkezik)
– Az összes feltöltött , és letölthető dokumentumot.
– Tagságot a VIP ZONE-hoz tartozó zárt Face csoportba, ahol beszélgetünk Anival és egymással.

Én is folyamatosan képzem magam amellett, hogy állandóan nyomon kisérem a fenti változásokat, és ezekről hírt is adok nektek. A sikeres 2 éves munkajogi diplomám megszerzését követően jelenleg egy LLM-Master o Laws-Legum Magister jogi posztgraduális, diplomás képzésen veszek részt.

A VIP ZÓNA heti több videóval frissül, de emellett letölthető dokumentumokat, űrlapokat, fontos iratokat is letölthetsz a Zónából, így azokat nem kell keresgélned az interneten.

A tagsági díjakról, és működésükről  ITT olvashatsz bővebben!

error: A tartalom védett!!