Rólunk

Kedves Érdeklődők!

Mi mindannyian, akik a WD Jobshilfe csapatát alkotjuk, Ausztriában élünk és dolgozunk évek óta.

Jómagam 2013 óta élek Ausztriában, 2014 óta foglalkozom tolmácsolással, fordítással és hivatali kommunikációval német nyelven.
Míg korábban egy rendkívül színes palettán tolmácsoltam (az egészségügyi berkektől-egészen az oktatási, vagy akár a hivatali környezetig), mára már kifejezetten a hivatali , munkavállalási,-és munkajogi környezetre specializálódtam.
Diplomás HR-esként, diplomás “Személyügyisként”, diplomás Munkajogi szakértőként és irodai asszisztensként 2014 óta dolgozom Ausztriában, de korábban Magyarországon is HR-es feladatokat láttam el cégeknél.
Ezen évek alatt nagy nyelvi tapasztalatra tettem szert a hivatali közegben, számomra természetessé vált a hivatali – irodai környezet.
2014 óta folyamatosan segítem a Magyarországról frissen kiérkező, vagy már itt élő, de hivatali, ügyintézési, tolmácsolási, nyelvi segítséget kérő magyarokat, ezt mindig is szívügyemnek tartottam.
Jómagam egy HR-es egyetemi, egy személyügyis főiskolai, valamint egy munkajogi másoddiplomával  rendelkezem, ezen túl Zertifikat-tal rendelkező belső auditor, üzleti Coach és gazdasági informatikus is vagyok, 2 idegen nyelven beszélek felsőfokon.
2023 nyarától az LL.M.-Master of Laws-Legum Magister posztgraduális, újabb MA diplomát adó jogi képzésen veszek részt.
Reményeim szerint a képzést 2025-ben sikeres Curriculum-mal és védéssel zárom majd.

Csapatunk másik fő tagja Zoltan Duschak, aki egyrészt szintén diplomás személyi menedzserként, másrészt dipl. mentálhigiénés szakemberként is segíti csapatunkat. Az utóbbi 18 évben szerzett folyamatosan vezetői tapasztalatokat, magasfokú empátiával, – és probléma megoldó képességgel rendelkezik.

A team többi tagja nyelvtudásával,-és irodai munkájával segíti tevékenységünket:

Amelie Jánoska, BA
Dipl. tolmács
Backoffice
Dr. Eva Czigany
jogász
Backoffice

Amennyiben úgy érzi, munkakeresés terén félresiklott az élete, elvesztette korábbi munkáját, nem tud egyedül megbirkózni a hivatali ügyintézésekkel, igénylések/kérelmek kitöltésével, beadásával, német szövegek értelmezésével, vagy nyelvi zavarokkal küzd, kérjen segítséget tőlünk bátran!

Emellett tolmácsolunk, segítünk kitölteni a nyomtatványokat és adatlapokat, szívesen átnézünk dokumentumokat nyelvi aspektusból, hivatalos leveleket, kérelmeket/igényeket töltünk ki és fordítunk, és küldünk be Ön helyett a hivataloknak/szolgáltatóknak.
Látogassa meg ügyintézési aloldalunkat!

Ausztriai ügyintézések, fordítás, tolmácsolás német nyelven

Ausztriában munkát keres?
Kattintson ide a lehetőségekhez:

  

Minden megkeresésnek örülünk!
Üdvözlettel,
Anett Weinzierl BA MA
Zoltan Duschak BA BA
és a Team 🙂

error: A tartalom védett!!