Vendégkönyv

Adatvédelmi Tájékoztató

Megjelenési engedély

„A mi Anink! Már a harmadik éve lesz,hogy követlek nagy szorgalommal.A német nyelvű iskolátokban kezdtem tanulni,és vizsgázni. Információid halmazaival árasztasz el bennünket ami a mindennapjaink elengedhetetlen kelléke. Persze nem utolsó sorban kinek van ideje ebben a rohanó világban a család és a munka mellett még informálódni és ügyeket intézni mikor felhalmozódnak,és azok is a hivatalok fejetlen világába kibogozásra várnak.A VIP zóna amit ha időm enged akár egy reggeli kávé vagy egy esti vacsora esetleg menet közben is de megtehetem a nap bármely szakában,hogy azt meghallgatom.Ügyintézésben irodátokat a WD Jobshilfet szívből ajànlom, mivel precízek,rugalmasak,kedvesek, és felülmulatatlanok vagytok, mindig zárós határon belül teljesítetek.Szóval bizalommal adom tovább a nevetek,és sok ügyfelet kívánok!🤗🌺🥰

Sebestyén Anett

Kedves Ani! Szeretném önnek megköszöni az Ausztriai táppénz ügyintézését! A magasfokú tudását és az önzetlen segítségét, amit én kaptam és kapok öntől! Amikor én már feladtam ön akkor is tudta hogy végig tudjuk vinni az ügyet. Nem tudom kifejezni ellégé a hállámat azért amit kaptam az ügyintézések során!🙏🤗 Csak ajánlani tudom önt Ani és a kollégáit! Egy maximállisan elégedet ügyfél!🤗❤️
Köszönettel és Tísztelettel;

Babainé Gabi

„Kedves Ani! Nagyon nagy segítség az oldalad – a weboldal és a FB oldal egyaránt -, ahol rengeteg hasznos információhoz jutnak akik ott élnek, vagy még csak tervezik az Ausztriába költözést. A novemberi konultáció is nagyszerű volt, minden egyes kérdésemre hasznos választ kaptam, sőt, olyan információkat is kaptam, amikre nem is gondoltam volna, de nagyon fontosak. Érezhető volt, hogy ez nem csak egy feladat számodra, hanem valóban segíteni szeretnél azoknak, akik Hozzád fordulnak. Ezúton is szeretném megköszönni az áldozatos munkádat! :-)”

Kenyeres Renáta

„Kedves Anett,
szeretném megosztani az Önök szolgáltatása által megigényelt Családi pótlék lezajlását:
bőven adott tájékoztató,melyben a feltételek fontossága, ill, magyrázata adott, itt még megjegyezném, az adott kérdésekben, gyors válasz, továbbá magyarázat, az egész folyamatra.
Amit külön kiemelnék, hogy türelemmel, és megnyugtatólag adott, hogy várni kell, eltarthat még, ne keresd a magyarázatot: amit megkérnek hiánypótlásra, azt be kell szerezni, és határidőn belül kell teljesiteni.
Az én esetemben, több gyermektől bekért igazolások teljesitése volt a legnehezebb, mivel már lediplomázott, visszamenőleges igény benyujtásánál, tetőzve a külföldi egyetemtől és még a Covid időszak zürzavaros időszaka, igazán egy kihivásként volt jelen, melyben Anett által minden esetben kapott instrukciói segitettek ezekben az útvesztőkben.
Egyedül ezt nem lehetett volna megigényelni, és végig vezetni, eredménnyel, ezért külön hála Anettnek, és a munkatársainak, akik tartották a lelket bennem.
Az eredmény a minap érkezett circa 1 év kellett hozzá:a megilletett járandóság az adott feltételek alapján, ami egy óriási segitség a családunknak.
Mindenkinek kivánok sok sikert és kitartást, ebben az izgalmas ügyintézésben, melyet a WD Jobshilfe: Anett és Munkatársai szolgáltatnak!
Üdvözlettel:””

H. K.

error: A tartalom védett!!